Ako se odlučite da provedete novogodišnje praznike u Kotoru, očekuju vas rock koncerti na otvorenom i dobra zabava. Dobro došli u Kotor!

Program:

Počinje: 31-12-2018 20:00

Završava se: 02-01-2019 02:00

Kontakt informacije

Telefon: +382 32 325 947

Turistička organizacija opštine Kotor vas poziva na doček Nove godine na Trgu od oružja u Kotoru. Ulaz je slobodan.

31.12.2018.

Damir Uraban

Riječki muzičar Damir Urban otvoriće praznični koncertni događaj na kotorskom Trgu od oružja. Njegov specifični vokal prožima se regionalnom muzičkom scenom već tri decenije, od prvog objavljenog albuma 1993. godine, preko saradnji sa velikim imenima alternativnog rocka, do samostalnih i posebno cijenjenih snimaka koncertnih nastupa.

Darko Rundek & Ekipa

Darko Rundek zagrebački muzičar, na jugoslovenskoj sceni zapamćen kao jedan od osnivača benda „Haustor“ s kraja sedamdesetih godina prošlog vijeka i sastav Ekipa prirediće multiinstrumentalni spektakl uz opus stvaralaštva dugog četiri decenije, podsjećajući na hitove „Šal od svile“, „Šejn“, „Ena“, „Bi’ mog’o da mogu“ te kasnije „Makedo“, „Apokalipso“ i mnoge druge koje pamte sve generacije.

Bombaj štampa

Sarajevski rok sastav osnovan 1982. godine, Bombaj štampa, kojeg predvodi glumac i reditelj Branko Đurić – Đuro, prepoznatljiv po hitovima „Bolje letim sam“, „Uzalud me podsjećaš“, „Mrak i ja“ i brojnim drugim nastupiće u prvim satima 2019. godine.

M.O.R.T

Rock sastav M.O.R.T. čije nastupe karakterišu ujedno žestok zvuk i medodičnost osnovan je prije 15 godina u Sinju i od tada je objavio tri studijska albuma, a popularnost među mnogobrojnom regionalnom publikom, osim zbog pobjeda na brojnim festivalima, počeo je da dobija zahvaljujući spotovima za pjesme „Meni se skače“, „Tango“, „Olovni vojnici“, „Nina“, Buka u glavi“ sa umjetničkim pečatom režisera.

O1.01.2019.

Four Blues Drivers

Lokalni sastav Four Blues Drivers. Energični nastupi koji su sinteza onog najboljeg što se vrhunskim muziciranjem moglo izvući iz klasičnog roka i standarda koje nevidljivo nameće bluz stvaralaštvo podloga su događajima u čijoj atmosferi njihova publika uvijek uživa.

Galija

Sa više od četiri decenije trajanja sastava Galija, koji karakteriše specifičan progresivni rok zvuk, učinilo je da njihove pjesme postanu poznate svim generacijama na ovim prostorima, čemu je doprinijelo 14 studijskih albuma i niz izdanja kompilacija i najvećih studijskih i koncertnih izvođenja, uz hitove „Stare trube“, „Još uvek sanjam“, „Da me nisi“, „Skadarska“, „Uzalud se trudiš“ i ona posvećena gradu u kojem ovoga puta nastupaju, a koju će na tom mjestu prvi put izvesti – „Kotor“.

Psihomodo Pop

35 godina dugo postojanje hrvatskog pop rock punk sastava Psihomodo Pop prati beskompromisan zvuk i specifični scenski nastupi za pamćenje, uz koje publika uvijek pjeva nezaboravnu „Fridu“, „Ramonu“, „Ja volim samo sebe“ i sve ono po čemu je nakon 15 studijskih albuma upamćena grupa koju predvodi Davor Gobac, slikar, upamćen po brojnim televizijskim i filmskim ulogama.

Autogeni trening

Završnica koncertnih nastupa pripada crnogorskom bendu Autogeni trening, koji već 18 godina odolijeva izazovima domaće scene, zadržavajući kvalitet zvuka i oštrinu tekstova sa snažnim porukama kroz „Mulj“, „Raskrsnicu“, „Ljubav i izgaranje“ i mnoge druge koje opisuju probleme i izazove čovjeka današnjice.